ВТПГ-СТРОЙМАТ ООД
ВТПГ-СТРОЙМАТ ООД
  Продукти Контакти За Нас Политика и декларация Сертификати Лични данни Български   English

 

ВТПГ-Строймат ООД е създадена през 1997 година и е един от водещите производители на тел и изделия от тел на българския пазар.


Производствената база, намираща се във Велико Търново, както и складовете разположени във Варна и Стара Загора са гаранция за бързо и качествено обслужване на нашите клиенти в цялата страна.

Фирмата има богат асортимент от продукти, но за да отговорим напълно на на нуждите на своите клиенти предлагаме изработване на мрежи, гвоздеи и телове с по-специфични размери по заявка.

Водещите принципи в управлението на фирмата са лоялност и коректност към нашите клиенти и партньори и поддържане на високо качество на произвежданите изделия.


Гаранция за качество на нашите продукти са следните сертификати:

ISO 9001:2008 – Система за управление на качеството
№5 – НСИСОССП – 1470 по БДС EN 10080:2005 - Сертификат за съответствие на заварени мрежи
№5 – НСИСОССП – 1470 по БДС 9252:2007 – Сертификат за съответствие на стоманени теловеИнформация за сключен административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-0390-C01 за изпълнение на проект с наименование "Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Дата на публикация : 14.01.2021 г.

За  да изтеглите новината, моля кликнете върху снимката.

Publikaciq_ADPBFP-vtpg